Translate

středa 15. května 2013

Prezentace na zahraničních veletrzích na společném českém stánku


Vážení podnikatelé,

představte svou firmy na vybraných mezinárodních veletrzích a využijte výhod společné české expozice pod hlavičkou CzechTrade. Nabízíme osobní nebo katalogovou prezentaci.
Šance prosadit své výrobky a služby na zahraničních trzích zvýšíte využitím komplexní asistence pracovníka zahraničního zastoupení Ministerstva průmyslu a obchodu, a to jak před veletrhem, tak i po něm.

Kompletní seznam akcí naleznete na www.czechtrade.cz/kalendar-akci/vystavy-veletrhy-prezentace/.
Z veletrhů se společnou účastí vybíráme:


FENASAN 2013, 30.7.-1.8. 2013, São Paulo, Brazílie
Český průmysl životního prostředí a čištění odpadních vod má v Brazílii tradici. Zúčastněte se společné prezentace českých firem na veletrhu s velmi vysokou oborovou kvalifikací a zaměřením návštěvníků, které tak můžete informovat o novinkách, trendech a své nabídce výrobků.
Kontakt: vladimir.degtar@czechtrade.cz


GREEN EXPO v Mexico City, 25.-27.9 září 2013, Mexico City, Mexiko
GreenExpo je nejvýznamnějším mezinárodním veletrhem, který se specializuje na obnovitelné zdroje energie, čištění odpadních vod a zpracování vody v daném teritoriu. Akce nabízí velkou příležitost pro prezentaci českých firem, představení novinek a navázání kontaktů nejen s obchodními partnery, ale také zástupci vlády a akademickou obcí.
Kontakt: lenka.svihlova@czechtrade.cz


PETERFOOD 2013, 12.-14. listopadu 2013, Petrohrad, Rusko
Severozápadní region, jehož centrem je Petrohrad, dnes patří k nejrychleji se rozvíjejícím průmyslovým oblastem Ruska a je druhým největším potravinářským trh této federace. Účast na veletrhu PETERFOOD otevírá dveře nejen 27 velkých obchodních sítí a 5 500 velkoobchodů, ale i více než 10 000 prodejních míst. Akce je tak ideální příležitostí k nalezení nových exportních příležitostí pro české firmy, které podnikají v oborech potravinářství a gastronomie.
Kontakt: ludmila.brodova@czechtrade.cz
 

Dále nabízíme účast na podnikatelské misi:

Prezentace českého strojírenství v Kazachstánu, 7.-15. června 2013
České strojírenské firmy mají z minulosti v zemích SNS tradici a dobrý zvuk. Nicméně od začátku 90. let úplně vyklidily pozice a Kazachstán se pro ně dnes jeví jako nový, ale velmi perspektivní trh. Účastníci podnikatelské mise do oblastí s tradiční strojírenskou (Almaty, Karaganda, Astana, Pavlodar) výrobou mohou představit partnerům možnosti technologických dodávek z ČR, seznámit se s teritoriem a navázat kontakty s tamními partnery.
Kontakt: vaclav.stika@czechtrade.cz


Česká agentura na podporu obchodu / CzechTrade
Dittrichova 21, 128 01 Praha 2
Zelená linka pro export: 800 133 331
info@czechtrade.cz, www.czechtrade.cz


Žádné komentáře: