Translate

středa 22. srpna 2012

Společnost eNovation se stala členem zahraničních obchodních komor


  eNovinky                                                             

     Aktuální dotační možnosti

Příjem žádostí v programu Eko-energie prodloužen

Příjem registračních žádostí v programu Eko-energie pro aktivitu obnovitelné energetické zdroje byl prodloužen do pátku 15. 6. 2012.
V rámci tohoto dotačního programu můžete získat dotaci až 60 mil. Kč na výstavbu malých vodních elektráren.
Pro oblast úspor energie bude příjem registračních žádostí probíhat od 27. června 2012 a potrvá do 4. července 2012. Na tento typ aktivit můžete získat až 30 mil. Kč. Více k programu Eko-energie naleznete na našich webových stránkách.

Novela zákona o investičních pobídkách

V červenci by měla vstoupit v platnost novela zákona o investičních pobídkách, díky které se investiční pobídky stanou pro české i zahraniční investory atraktivnějším nástrojem. Hlavní změnou je prodloužení slevy na dani z pěti na deset let, dále pak zavedení institutu strategické investiční akce a zahrnutí center strategických služeb a technologických center. Podrobnější podmínky naleznete zde nebo nás kontaktujte přímo na 800 190 163.

    Veřejné zakázky

Od 1. dubna platí novela zákona o veřejných zakázkách

Již od 1. 4. 2012 je účinná tzv. „transparenční“ novela zákona o veřejných zakázkách, která podstatně mění řadu ustanovení. Souhrn těch nejpodstatnějších z pohledu podnikatelů naleznete zde. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

    eNovation s.r.o.

Společnost eNovation se stala členem zahraničních obchodních komor

Společnost eNovation s.r.o. se stala členem American Chamber of Commerce in the Czech Republic, British Chamber of Commerce Czech Republic a Česko-německé obchodní a průmyslové komory.

Hledáme nové kolegy!

Společnost eNovation s.r.o. hledá kandidáty na pozice Accountant, Project Manager, Marketing Specialist, Administrátor projektů a Account Manager pro veřejnou správu. Více informací k jednotlivým pozicím naleznete na našich webových stránkách v sekci Kariéra.

Žádné komentáře: